Prins Hendrikplein 15 A, 9641 GJ Veendam info@maide.nl  +31 598 47 07 59 / +31 6 48712753

Een pide, ook wel bekend als Turks brood, is een luchtig rond of ovaal brood. De lange variant van de originele Turkse Pide. De lange pide is wat dunner en minder luchtig dan de echte Pide. Heerlijk voor bepaalde gerechten. Het wordt vaak gebruikt als ‘pizza’, want de pide is een luchtig brood met een dunne korst. Je kunt de pide vullen met pittig gehakt, spinazie en feta en Hollandse garnalen en gerookte zalm. Of natuurlijk heerlijk bij elk gerecht. Dit is de grote variant.

Een pide, ook wel bekend als Turks brood, is een luchtig rond of ovaal brood. Het wordt vaak gebruikt als ‘pizza’, want de pide is een luchtig brood met een dunne korst. Je kunt de pide vullen met pittig gehakt, spinazie en feta en Hollandse garnalen en gerookte zalm. Of natuurlijk heerlijk bij elk gerecht. Dit is de kleine variant.

Papatya is het Turkse woord voor een bloemsoort. Het brood is door middel van 7 bolletjes in de vorm van een bloem gebakken. Deze bolletjes zijn heerlijk krokant met een zachte vulling. Ook beschikbaar in Volkoren.

Deze breekbrrod is handig wanneer je stukjes van de broow wil afscheuren om te eten.

De Simit heeft een lange geschiedenis in Istanbul. Voor hoever bekend is, is de Simit uitgevonden in circa 1525. In Turkije wordt Simit vaak gegeten als ontbijt of als tussendoortje. Vaak gaat dit samen met Turkse thee, Feta kaas en olijven. Dit is de Turkse variant van de bekende ‘bagel’. Alhoewel het brood bruin lijkt op het eerste gezicht, is het wit brood en maken wij gebruik van speciaal geroosterd sesam.

Traditioneel luchtige Turks brood. Verkrijgbaar in wit of bruin. Heerlijk te combineren met tussendoortjes zoals vetakaas en salade.

De bekende Surinaamse puntjes behoren tot onze topproducten en komen dagelijks vier tot vijf keer per dag uit de oven, dus ze zijn altijd vers gebakken! Deze puntjes worden gebakken met een mix van griesmeel.

Deze broden zijn ideaal voor een broodje shoarma of kebab. Deze broden worden veelal gebruikt voor Döner kebab en/of tosti's.

Reserveren & bestellen

Hier in onze ambachtelijke keuken bereijden wij onze heerlijste broden voor u. Alles onder hygienische omstandigheden.

Contact Us

Location

Bakkerij Maide

Prins Hendrikplein 15 A
9641 GJ Veendam

Bel ons

Bestellingen: +31 598 47 07 59

Reserveringen:+31 6 48712753

Email bestellingen

info@maide.nl

Stuur ons je bestelling door. We nemen zsm contact met je op. Wij zijn 24/7 bereikbaar!